Bursalılar Türk bayraklarıyla teleferiğe akın etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Oteller Bölgesi’ne kadar uzatılan teleferikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ile gelen vatandaşlardan ücret alınmadı.

Bursalılar Türk bayraklarıyla teleferiğe akın etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Teleferik AŞ tarafından gerçekleştirilen uygulama kapsamında, saat 18.00’dan sonra elinde Türk bayraklarıyla Teferrüç İstasyonu’na gelen vatandaşlardan teleferik için ulaşım ücreti alınmadı. İstasyonun önünde uzun kuyruk oluşturan yüzlerce vatandaşlar, ücretsiz teleferik hizmetinden yararlanabilmek için sıra bekledi.

 

Teleferik AŞ görevlilerinden Ersoy Ey, uygulamanın bir benzerini geçtiğimiz yıl 29 Ekim’de yaptıklarını söyledi. Bugün de saat 18.00 itibarıyla ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlardan teleferik ulaşım ücreti almadıklarını belirten Ey, “Bu vatandaşlarımızı Sarıalan’a ücretsiz taşıyacağız. Sarıalan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Şu ana kadar sayımız 10 bin’e ulaştı ve dışarıda çok uzun bir kuyruk var. Herkes Sarıalan’daki 30 Ağustos etkinliklerine katılmak için bekliyor.” diye konuştu.

 

Ücretsiz teleferik hizmetinden yararlanan kişi sayısının, geçen yıl 29 Ekim’de gerçekleştirilen uygulamadakinden çok daha fazla olduğunu söyleyen Ey, vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X