Bursalılar yarın bu yollara dikkat!

Bursa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayram kutlamaları sebebiyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bursalılar yarın bu yollara dikkat!

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu uyarılar yapıldı:

*Atatürk Caddesinde yapılacak olan törenler ve resmi geçit tören etkinlikleri için Yeşil Şenöz Lambalar-Gökdere İstikametinden-Meydancık-Setbaşı İstikameti-İnönü Caddesi iniş-15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan ve Altıparmak çıkışı Varyant Köprüsü altından Cemal Nadir Caddesi çıkış istikameti-Tophane Endüstri Meslek Lisesi önünden Çakır Hamam Kavşağı, Atatürk Caddesi İstikameti sokaklar ile birlikte bağlantı yolları saat: 09.00’dan itibaren kutlama törenleri bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak.
*T1 (İpekböceği) hattı ve Nostaljik Tramvay saat:09:00′ dan itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacak.

*Nilüfer’deki kutlamalar sebebiyle Fatih Sultan Mehmet Bulvarı-Acıbadem Kavşağı Bağlarbaşı Kavşağı ile Tuna Kavşağı ve Nilüfer Hatun Caddesi Podyum Park Kavşağı arası, İzmir yolu köprüsünden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı istikameti, Tuna Kavşağı, Esentepe Kavşağı’na kadar olan geliş ve gidiş istikametleri saat:18.00′ dan itibaren yürüyüş ve konser etkinliği bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak.

*Osmangazi’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda halka açık Zara konseri düzenleneceğinden, Altıparmak Varyant Köprüsü altından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı istikameti-Fevzi Çakmak Caddesi çıkışı-Haşimişcan Caddesi istikametindeki yollar ile bağlantı sokakları saat:19.00′ dan itibaren konser etkinliği bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X