Bursa’nın 15 Temmuz Destanı’ almanağı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nca (BTSO), Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Bursa’daki vatandaşların gösterdiği direnişe ilişkin bilgilerle, demokrasi nöbetlerinde çekilen fotoğrafların yer aldığı bir almanak hazır

Bursa’nın 15 Temmuz Destanı’ almanağı

BTSO’dan yapılan açıklamada, ”Bursa’nın 15 Temmuz Destanı’ adı verilen almanakta, kent insanlarının, darbe girişimine karşı ortaya koyduğu dik duruşun fotoğraflarla anlatıldığı belirtildi. Bursa iş dünyasının, kent dinamiklerinin ve yerel medyanın darbe girişimine karşı gösterdiği duruşunun da işlendiği almanakın, tarihi bir belge niteliği taşıdığı ifade edildi. Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, FETÖ’nün silahlı darbe girişiminin, kahraman vatan evlatlarının milletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini söyledi. Burkay, 15 Temmuz’da ülkenin geleceğine darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını hiçe sayan şehitlere ve gazilere minnettar olduklarını vurgulayarak, ”Dünya, örnek bir kenetlenmeyle iradesine ve demokrasisine sahip çıkan Türk milletinin bu kahramanlığını asla unutamayacak” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X