Bursa’nın 250 büyük firması 15 Haziran’da açıklanacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen “Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması”nın sonuçları, 15 Haziran’da açıklanacak.

Bursa’nın 250 büyük firması 15 Haziran’da açıklanacak

Oadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin başlıca üretim ve ihracat kentlerinden Bursa’da 2014 yılının en büyük 250 firması, 15 Haziran’da Altıparmak’taki hizmet binasında kamuoyu ile paylaşılacak. 

 

Firmaların 2014 yılındaki verileri doğrultusunda toplam net iç ve dış satış büyüklüklerine göre gerçekleştirilen araştırma, bu yıl ilk kez elektronik ortamda düzenlendi. Firmalar, “www.ilk250.org.tr” uzantılı internet sitesinden kendilerine verilen kurum numarası ve şifresiyle doldurdukları anket formuyla araştırmaya katıldı.

 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 1997 yılından bu yana her yıl düzenli olarak yapılan “Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması”nın Bursa ekonomisine ışık tuttuğunu belirtti.

 

Burkay, kentin en önemli saha araştırmalarından biri olan “Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması”nın bu yıl 18’inci kez düzenlendiğini hatırlattı. Burkay, şunları kaydetti:

 

“Firmalara önemli prestij sağlayan ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’, Bursa ekonomisine ışık tutacak. Araştırma, Bursa’da zaman içinde ekonomik yapının nasıl değiştiğini ortaya koymanın yanı sıra ihracattan çeşitli sektörlerdeki istihdam rakamlarına ilişkin ayrıntılı bilgileri önümüze getiriyor. Bursa ekonomisine ilişkin, en dinamik kesimden gelen ayrıntılı sayısal veriler, kentin ekonomik geleceği konusunda çok önemli bir kaynak oluşturuyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X