Bursa’nın 3 okulunda önemli proje!

Bursa Osmangazi Cavit Çağlar, Necdet Coşkunüzer ve Hacı Ahmediye İlkokulu öğrencileri e twinning projesi ile harika işler yapıyor.

Bursa’nın 3 okulunda önemli proje!

 

Aralarında Osmangazi Cavit Çağlar İlkokulu, Necdet Coşkunüzer İlkokulu ve Hacı Ahmediye İlkokulu’nun da olduğu 10’u Türkiye’nin çeşitli illerinden, 1 Portekiz’den ve 1 İspanya’dan toplam 12 okul işbirliği ile sürdürülen Little Giggles (Küçük Kıkırdamalar) adlı eTwinning projesinde öğrenciler hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Öğrencilerin, İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeyi, kendilerine güvenlerinin artmasını, farklı kültürlerden arkadaşlar edinerek sosyalleşmelerini ve aynı zamanda teknolojiyi eğitimde etkili bir şekilde kullanmalarını hedefleyen bu projede öğrenciler her hafta çeşitli etkinlikler yapıyorlar.

Osmangazi Cavit Çağlar İngilizce öğretmeni Fulya Hızar Altındaş, Necdet Coşkunüzer İngilizce öğretmeni Neşe Vatansever ve Hacı Ahmediye İlkokulu İngilizce öğretmeni Hülya Güneş proje sayesinde öğrencilerin İngilizce konuşma konusunda kendilerine olan güvenlerinin artmaya başladığını, web2 araçlarını öğrenip etkin bir şekilde kullanabildiklerini dolayısıyla da projedeki hedeflerini gerçekleştirebildikleri için mutlu olduklarını belirttiler.

Projenin bu haftaki etkinliği ise pandemi dolayısıyla internet üzerinden gerçekleştirildi. Etkinliğe yüzlerce veli ve öğrenci katıldı ve proje şarkısı tüm katılımcılara tanıtıldı. Şarkının bestecisi Kaan Karamaya’nın da bulunduğu etkinlikte öğrenciler hem şarkılarını söylediler hem de şarkılarının bestecisiyle tanışıp ona teşekkür etme fırsatı buldular.Öğrenciler,öğretmenler ve veliler için unutulmaz bir etkinlik oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X