Bursa’nın acı kaybı! Son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü ve İnegöl Belediyesi Halk Danslar Topluluğu kurucu ve eğitmenlerinden olan Recep Erdoğan hayatını kaybetti. Erdoğan için İnegöl Belediye Spor Salonunda tören düzenlendi. Törende öğrencileri ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Bursa’nın acı kaybı! Son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl’ün sevilen isimlerinden olan eğitimci, Gençlik ve Spor Bakanlığı İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü, İnegöl Belediyesi Halk Danslar Topluluğu kurucusu ve aynı zamanda eğitmeni olan Recep Erdoğan, 54 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Erdoğan’ın vefatı İnegöl’de büyük hüzne sebep oldu.

ÖĞRENCİLERİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Binlerce öğrenci yetiştiren, İnegöl’de halk dansları ve kültür sanat adına önemli çalışmalara imza atan Recep Erdoğan’ın cenazesi, bugün ikindi namazında defnedildi. Cenaze öncesi İnegöl Belediye Spor Salonunda tören düzenlendi. İlçe protokolü ile Recep Erdoğan’ın yakınları ve öğrencilerinin katıldığı törende, yüzlerce kişi gözyaşı döktü. Törende Recep Erdoğan’ın yakınları, mesai arkadaşları, yöneticileri ve çalışma arkadaşları duygu dolu konuşmalar yaptı.

ÖĞRENCİLERİ RECEP HOCAMIZDAN ÖĞRENDİKLERİNİ DEVAM ETTİRECEKLER

Törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Recep Hocamız her ne kadar Gençlik Spor ve Milli Eğitim gibi kurumlarda görev yapsa da İnegöl Belediyesi’nin de bir parçası gibiydi. Burada kıymetli evlatlarımızın yanı başında, bizim de hiçbir zaman gözümüzün arkada kalmadığı, onlar için çabalayan, yeni oyunlar ve projeler üzerinde çalışan, sürekli çalışma temposu içerisinde olan bir büyüğümüzdü. Kendisinden çok şeyler öğrendik. Nezaketi, inceliği, saygıyı, sevgiyi öğrendik. Evlatlarımız inşallah Recep hocamızdan öğrendiklerini devam ettirecekler. Hepimizin başı sağ olsun. Ölüm aslında çok önemli bir nasihat. Önümüzde duruyor. Bizim için bir son değil başlangıç. Rabbim hepimizin ölümünü de ömrünü de hayırlı eylesin” dedi.

“İŞİNE AŞIK, MEMLEKETİNE, MİLLETİNE AŞIK BİR İNSAN OLARAK TANIDIM ONU”

Kaymakam Eren Arslan ise “Recep Hocamız ile 1 yıl kadar mesaimiz oldu. Her şeyden önce işini seven, işine aşık, memleketine, milletine aşık bir insan olarak tanıdım onu. Bir insan işini seviyorsa onda başarılı olur. Recep hocamız gençleri çok seviyordu. Burada da görüyorum ki birçok evladı var hocamızın. Çok güzel projelerimiz vardı ancak bugün hayatın gerçeği ile yüzleştik. Ölüm hepimiz için hak. Zamanı belli değil ama olacağı muhakkak. Recep hocamız hayatı boyunca birçok şey öğretti ama giderken de bir şey öğretti bizlere. Birçok insanın hayatı nasıl yaşaması gerektiğini, bu dünyaya niçin geldiğini, neleri yaparsa hayatı yaşamış olacağını örnek hayatıyla yaşamış oldu” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dualar sonrası tören son buldu. Recep Erdoğan’ın cenazesi, defnedilmek üzere Yeşil Camiye götürüldü.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X