Bursa’nın Başbakan’dan 5 önemli isteği var

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde organize edilen Ortak Akıl Toplantıları’nın 9.’su Oda’nın Altıparmak Temsilcilik Binası’nda gerçekleştirildi.

Bursa’nın Başbakan’dan 5 önemli isteği var

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, burada yaptığı konuşmada, 8 Nisan 2015 tarihinde TOBB tarafından ‘Ticaret ve Sanayi Şurası’nın düzenleneceğini vurguladı. TOBB Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan şuraya, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılmasının beklendiğini kaydeden Burkay, Şura’da Türkiye’nin 81 ilinden gelen taleplerin teker teker masaya yatırılacağını söyledi.

Burkay, Bursa iş dünyasının talepleri ve çözüm önerilerinin de şurada ele alınacağının altını çizdi. Ortak Akıl Toplantısı öncesinde oda ve borsalardan gelen beklentilerin ve çözüm önerilerinin belirlendiğini hatırlatan Burkay, Ankara’daki şurada 5 ana maddeyi Başbakan Davutoğlu’na sunacaklarını kaydetti. Burkay, bunları şöyle sıraladı: Mesleki eğitim, Yüksek Teknoloji OSB, Tarıma dayalı OSB, turizm ve teşvikler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X