Bursa’nın bu bölgesindeki TOKİ sakinlerinin sitemi vardı! O esnaftan yanıt geldi…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, İsabey TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların sitemleriyle ilgili minibüsçü esnafından gelen yanıtı köşesine taşıdı…

Bursa’nın bu bölgesindeki TOKİ sakinlerinin sitemi vardı! O esnaftan yanıt geldi…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Önceki gün bu sütunlardan İsabey TOKİ Konutları‘nda oturan hemşerilerimizden sıkıntılarını dile getirdiği bir iletiyi aktarmıştık. İçinde ulaşım sorunu da vardı.

O yazımız üzerine İsabey hattında çalışan minibüsçü esnafımız aradı. TOKİ konutlarına 150 metre mesafeden geçtiklerini, konutlara yeni bir bağlantı yolu yapılmasını beklediklerini, yol tamamlandığında TOKİ sitesine kadar gideceklerini söylediler.

Konuyu Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz‘a ilettiklerini kaydeden minibüsçü esnafı, artık topun Başkan Yılmaz’da olduğunu, site sakinlerinin Ankara Yolu‘na kadar yürümediklerini de anlattılar.

Yeni yerleşimlere alt ve üstyapı hizmetleri gecikebiliyor. Yerleşime açılmadan bunların önceden halledilmesi gerekir ama biz de maalesef istim arkadan geliyor.

Yıldırım Belediyesi hem minibüsçü esnafının hem de site sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Yazılarınızı ilgi ve hassasiyetle
    takip ediyorum.
    Bizde önce yapılar yapılıyor, insanlar iskan ediliyor ve isyerleri
    faaliyete geçiriliyor.
    Bu konuyla ilgili bir not aktarayım.
    Bundan 35 yıl önce Moskova’ya giden bir çalışan arkadaşım Metroya biner,son istasyonda inip yerleşim yerini görmek ister.
    Çevreye baktığında parseller ve elektrik,gaz ve altyapı hazır.
    Düşününce insan bizde bu neden böyle değil,niçin doğru planlar ve yapılaşma olmuyor.
    Ülkemizin kaynak israfı, vatandaşın tasarrufunu yutan ana maillerden biri bu hatalı, yanlış imar anlayışımız diye düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X