Bursa’nın bu ilçesi için flaş karar!

Bursa’nın Keles ilçesinde iki cadde için “tek yön”, bir cadde için ise “ağır vasıtalara yasak” uygulamasına karar verildi.

Bursa’nın bu ilçesi için flaş karar!

Sercan YAVUZ

Bursa’nın dağ ilçelerinden Keles’in merkezindeki iki cadde için tek yön, bir cadde için ise ağır vasıta yasağı uygulancak.

İlçe trafiğindeki bu yeni uygulamaya ilişkin karar UKOME toplantısında alınırken, Keles Belediyesi sosyal medya hesabından şu bilgilendirmeyi yaptı:

“UKOME kararıyla iki cadde için tek yön, bir cadde için ise ağır vasıta araç yasağı uygulanmasına karar verildi.

Değerli Kelesli Hemşehrilerimiz,

Keles ilçemizde güvenli trafik akışını sağlamak amacıyla UKOME Kararı Gereği;

Atatürk Caddesi ‘Selvi Kıraathanesi İstikametinden Merkez Camii’ye Kadar’ Tek Yön,

Hüdavendigar Caddesi ‘Merkez Camii İstikametinden Hamam İstikametine’ Tek Yön,

Adnan Menderes Caddesi Üzerinde Dolmuş Durağı, TOKİ istikametinden Orhanbey Caddesi Komple Ağır Vasıta Araçlara Yasaklanmıştır.

Ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için alınan tedbirlere uyulması konusunda vatandaşlarımızın hassasiyet göstermeleri büyük önem arz etmektedir.

Kurallara Uymayan Sürücülere KTK- 47/1-C Maddesi Uyarınca Cezai İşlem Uygulanacaktır. Olası Bir Ters Yön İhlali Sonucu Oluşan Kazalarda Maddi Hasar Masraflarını Sigorta Şirketleri Ödemeyecektir.

Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X