Bursa’nın bu ilçesinde 1970 yılından kalma borular değişiyor

Bursa’nın güçlü bir altyapıya kavuşması için yatırımlarını tüm ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da da altyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bursa’nın bu ilçesinde 1970 yılından kalma borular değişiyor

‘Kentin her köşesine eşit hizmet’ anlayışıyla Bursa’nın tamamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeyi sağlıklı bir altyapıya kavuşturacak yatırımlarına BUSKİ’nin projeleriyle devam ediyor.

Bu kapsamda BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Mustafakemalpaşa ilçesi Züferbey ve Orta mahallelerinin sınırlarında yer alan Fabrika Caddesi boyunca 1.940 metre uzunluğundaki içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi, yürütülen çalışmalarla bölgedeki altyapı sorunlarının kalıcı olarak çözülmesini hedefliyor.

“1970’Lİ YILLARDAN KALMA BORULAR DEĞİŞTİRİLİYOR”

Yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Züferbey Mahalle Muhtarı Emin Atalay, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımıyla gelecek nesiller rahat edecek. 1970’li yıllardan kalma borular değiştiriliyor. Sık sık sorunlar yaşanıyor, patlamalar oluyordu. Çalışmaya sıkıntıların sona ereceğine inanıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X