Bursa’nın bu ilçesinde 8 bin 200 evden 7 bin 600’ünü gezen aday!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, İYİ Parti Orhaneli Belediye Başkan Adayı Mümtaz Aslan’ın dikkat çeken çalışmasını köşesinde paylaştı…

Bursa’nın bu ilçesinde 8 bin 200 evden 7 bin 600’ünü gezen aday!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Yerel seçimler sadece kent merkezinde iddialı geçmiyor. Taşra ilçelerimiz de de nefes nefese bir yarış var.

Yarışın Orhaneli’de AK Parti ve İYİ Parti arasında geçeceği dillendiriliyor. Hafta sonu memleketten dönerken Orhaneli’nin içinden geçmeye kalktık. Yollar kapanmış. Meğer, İYİ Parti’nin Orhaneli Belediye Başkan Adayı Mümtaz Aslan’ın seçim bürosu açılışı varmış.

‘Çare Mümtaz’ mottosuyla aday olan Aslan’a destek için İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu ve Milletvekili Hasan Toktaş da ilçeye gelmişler. Bursa heyetine ilçe girişinde coşkulu bir karşılama töreni yapılmış.

Açılış sonrası ayaküstü İYİ Parti Bursa Milletvekili Toktaş ile konuştuk:

“Mümtaz başkanımız Orhaneli’yi almış gibi. Rakiplerinin ona yetişebilmesi için en az onun yarısı kadar çalışması gerekiyor. Bugüne dek ilçedeki 8 bin 200 haneden 7 bin 600’üne eşiyle birlikte ziyaret edip, desteklerini istemiş. Şimdi ikinci tura çıkmış. Rakiplerinin bu açığı kapatmaları mümkün değil” diyor.

Konuştuğumuz Aslan da yarışa 5 yıl önce başladığını söylüyor. Orhaneli’de büyük bir teveccüh gördüklerini anlattı. İYİ Parti Orhaneli İlçe Başkanı Veyis Sevinç de partisine Orhaneli’yi kazandıracaklarını iddia ediyor.

İYİ Parti Orhaneli’de iyi bir hava yakalamış görünüyor. Bunun sandığa yansıması ne olur, 31 Mart akşamı öğreniriz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X