Bursa’nın bu ilçesinde anlamlı proje! Renkli kalemler kültürle buluşuyor

Bursa Keles’te “Kültürden Renge” projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine boyama kitapları dağıtıldı. Projeyle; çocukların hem eğlenmesi hem de ilçenin kültürel mirasını öğrenmesi hedefleniyor.

Bursa’nın bu ilçesinde anlamlı proje! Renkli kalemler kültürle buluşuyor

Sercan YAVUZ

Keles ilçesinde, kaymakamlık tarafından hayata geçirilen “Kültürden Renge” projesi kapsamında hazırlanan boyama kitapları, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Muhammed Ali Yolal’ın bizzat teslim ettiği kitaplarla, çocukların hem eğlenmesi hem de ilçenin kültürel mirasını öğrenmesi hedefleniyor.

“Renkli kalemler kültürle buluşuyor, Keles’in geleceği umutla doluyor!” mesajıyla duyurulan projeyle; Keles’in tarihinin, geleneklerinin ve değerlerinin çocuklara renkli bir şekilde aktarılması amaçlanıyor

Proje, çocukların erken yaşta kültürel farkındalık kazanmalarına katkı sağlarken, eğitimle sanatı bir araya getiren örnek bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X