Bursa’nın bu ilçesinde izinsiz afişe geçit yok

Bursa’nın Gemlik ilçesinde izinsiz afiş asan bir internet hizmet sağlayıcısına Gemlik Zabıtası tarafından işlem yapıldı.

Bursa’nın bu ilçesinde izinsiz afişe geçit yok

Gemlik’in farklı noktalarına izinsiz afiş asan bir internet hizmet sağlayıcısına, Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından işlem yapıldı.

Denetimlerde, kamuya ait alanlara izinsiz olarak asılan afişler toplandı.

Söz konusu firmaya, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 42. maddesine aykırılıktan idari para cezası uygulandı. Ayrıca firmaya adresine tebligat gönderileceği bildirildi.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kentin estetik görünümünü bozan ve çevre kirliliğine neden olan izinsiz afişlerle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X