Bursa’nın bu ilçesinde TOKİ’den yeni konutlar! İlk kazma vuruldu

İnegöl Belediyesi’nin talebi ve girişimleri ile 3. etap TOKİ’nin bulunduğu alanda 500 dolayında konutun yer alacağı 4. etap çalışmaları başladı.

Bursa’nın bu ilçesinde TOKİ’den yeni konutlar! İlk kazma vuruldu

İnegöl’de konut ihtiyacını karşılamak adına İnegöl Belediyesi’nin talebi ve girişimleri ile geçtiğimiz yıl tamamlanarak teslim edilen 3. etap TOKİ’nin bulunduğu alanda yine İnegöl Belediyesi’nin talebiyle 4. etap TOKİ için çalışmalar başladı.

805 konutun bulunduğu 3. etap TOKİ alanında 500 dolayında konutun yer alacağı 4. etap TOKİ için temeller kazıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 3 ve 4. etap konutlara hizmet verecek 24 sınıflık okul projesinin de bu etap ile birlikte yapılacağını duyururken, yeni konutların hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X