Bursa’nın bu ilçesinde uygulanmaya başladı! 43 noktada var…

Mudanya Belediyesi, ilçe merkezi ve köylerde 7/24 güvenliği sağlamak adına kamera sisteminin kurulumunu gerçekleştirdi.

Bursa’nın bu ilçesinde uygulanmaya başladı! 43 noktada var…

Mudanya’yı daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde belirlenen 15 parkta 43 noktaya kamera sistemi kurdu.

Şükrü Çavuş Muhtarlığı Parkı, Vakıfbank Park, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önü, Tarık Akan Parkı, İskele Meydanı, Mütareke Meydanı, Gümüş Park, Güzelyalı Atatürk Parkı, Duran Cami Parkı, Burgazspor önü, Atapark, Kırmızı Başlıklı Kız Parkı, Sedat Portakal halı sahası ve Güneş Parkı’nda güvenlik kamerası kurulurken; Altıntaş, Balabancık, Çağrışan, Çamlık, Dedeköy, Dereköy, Eğerce, Emirleryenicesi, Esence, Evciler, Göynüklü, Kaymakoba, Orhaniye, Söğütpınar, Yaman, Yaylacık, Yörükyenicesi de belediyenin güvenlik ağına dahil edildi.

Mudanyalıların huzuru ve mutluluğu için çalıştıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın tamamını sisteme dahil edeceklerini vurguladı. Parkların 7/24 gözetim altında tutularak izleneceği uygulama sayesinde çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda oyun oynayabileceğini kaydeden Başkan Türkyılmaz, kırsal mahallelerde ise güvenliği ve huzuru tehdit eden her türlü olaya karşı önlem alındığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X