Bursa’nın bu ilçesine yeni gençlik merkezi

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Harmancık ilçesine kazandırılan gençlik merkezindeki son durumu köşesine taşıdı…

Bursa’nın bu ilçesine yeni gençlik merkezi

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’nın arka yüzündeki ilçelerden Harmancık’ta yapımı bitme aşamasına gelen projeler seçim öncesi açılışa hazırlanıyor. AK Partili Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’tan dün elektronik postamıza gelen iletiden, ilçede yapımı süren Gençlik Merkezi’nin gençlerle buluşmak için gün saydığını görüyoruz.

Harmancık Belediye Başkanı Ataş, “Gençlik merkezimiz son aşamaya geldi. İlçede atıl durumda bulunan alanı değerlendirilerek 450 metrekare taban alanlı bir proje ortaya çıkardık. Çevre düzenlemesi ve iç tefrişat eksiklikleri tamamlanarak yakın zamanda hizmete açılacak” dedi.

İlçe gençliğine dönük önceki yıllarda da yüzme havuzu, okçuluk alanı, halı saha ve çok amaçlı basketbol sahaları projelerini hayata geçirdiklerine değinen Ataş, projelere Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın da finans sağladıklarını kaydetti.

5 yılda pandemi, sel felaketleri ve deprem gibi istenmeyen olaylar ile karşı karşıya kaldıklarına da dikkat çeken Ataş, “2019’da taahhüt ettiklerimizi yüzde 85’ini gerçekleştirdik. Seçim beyannamemiz dışında da millet bahçesi, elektrik hatlarının yeraltına alınması, çiftçi ve üreticilerimize desteklerimiz, Bağ deresi ıslahı, uluslararası kamp ve karavan alanı ve TOKİ sosyal konutları gibi büyük projelere de imza attık” dedi.

Ataş, 31 Mart yerel seçimleri için bize göre Bursa’daki ilçeler arasında en rahat başkanlardan biri. Karşısında iki aday adayı var. Partisi eğer göreve ‘devam’ derse, yeni dönem projelerine de hemen start verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X