Bursa’nın bu ilçesine yeni Oto Galericiler Sitesi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesi’nin temeli atıldı…

Bursa’nın bu ilçesine yeni Oto Galericiler Sitesi

Yenişehir’in uzun süredir beklediği yeni Oto Galericiler Sitesi’nin temeli atıldı…

14 dönüm arazi üzerine kurulacak modern tesisin temel atma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Şahin, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Oto Galericiler Kooperatif Başkanı Orhan Erol, çok sayıda siyasi ve davetli katıldı.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Yenişehir’imiz için önemli bir kazanım olacağına inandığımız, göreve başlarken yapmayı vadettiğimiz projelerimizden olan ve Oto Galericileri Sitesinin temel atma törenini MHP İl Başkanımız Muhammet Tekin, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Fatma Şahin, BBB Başkanımız Alinur Aktaş, Oto Galericiler Kooperatif Başkanı Orhan Erol ve kıymetli hemşerilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Oto Galericiler Sitesi ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X