Bursa’nın dağ ilçelerine Kapıkaya müjdesi

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, yıllardır tartışılan ve kış aylarında sorun yaşanan Kapıkaya’ya ilişkin çalışmaların hızlandığını açıkladı.

Bursa’nın dağ ilçelerine Kapıkaya müjdesi

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın kış aylarında sorun yaşanan Kapıkaya‘ya ilişkin çalışmalarla ilgili tüm detayları bugünkü köşesine taşıdı. İhsan Aydın‘ın konuğu Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt Kapıkaya’ya ilişkin çalışmaların hızlandığını belirtti.

Gazetemizin internet portalında Olay’ın İçinden programında ağırladığımız Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’tan Dağ ilçelerini sevindirecek müjde geldi.

Başkan Aykurt, yıllardır tartışılan ve kış aylarında sorun yaşanan Kapıkaya’da son aşamaya gelindiğini, projeleri Karayolları Genel Müdürlüğü’ne teslim edilen tünellerin şubat ya da mart ayında inşaat ihalesine çıkılacağını duyurdu.

2014’de ilçe başkanı olduğundan bu yana üzerinde en fazla çalıştığı konulardan birinin, 1960’lardan bu yana konuşulan Orhaneli yolunun yapımı olduğunu anlatan Aykurt, artık çözüme doğru ilerlendiğini ve kısa süre sonra artık sorun olarak konuşulmayacağını ifade etti.

Bu konuda destek veren parti büyüklerini yöre olarak takdir ettiklerinin altını çizen Aykurt şöyle devam etti:

İHSAN AYDIN’IN KÖŞESİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X