Bursa’nın dev projesinde önemli gelişme!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Atatürk Spor Salonu projesiyle ilgili yaşanan yeni gelişmeyi köşesinde paylaştı…

Bursa’nın dev projesinde önemli gelişme!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’nın sembol tesislerinden Atatürk Spor Salonu’nun yenilenmesi için açılan ihale, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın onayı ile sonuçlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın açtığı ihaleyi Bursalı Öztimur firması kazanmıştı. Büyükşehir’e yakın kaynaklardan, Atatürk Spor Salonu yapım işi ihalesinin ita amiri Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’ın onayının ardından yer tesliminin de yapıldığını öğrendik.

Yüklenici firmanın önümüzdeki günlerde 3 bin seyirci kapasiteli yeni spor salonu inşaatının yapımına başlaması bekleniyor.

Hatta, seçim yasaklarına girmeden de temel atma törenini yapılması söz konusu.

Bugün Bursa’da olacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman aşkın Bak’a da projenin son durumu hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.

Bursa’da yıkımının ardından uzunca süredir başlanamayan yeni projenin önünde böylece bir engel kalmamış oldu.

Açılan ulusal yarışma ile elde edilen Atatürk Spor Salonu projesi aynı yerinde inşaa edilecek. Projenin yapımı, değişiklikler ve finans sorunu nedeniyle sarkmıştı.

Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezindeki en büyük spor tesisi yatırımlarından biri olacak salonun yapımının, aksilik çıkmaması durumunda 1,5 yılda tamamlanması öngörülüyor.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X