Bursa’nın dev projesinde önemli istek!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa’ya hızlı tren projesinde Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın talep ettiği önemli bir konuyu bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’nın dev projesinde önemli istek!

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

20 gün önceydi… Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan hızlı trenin güzergahıyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün’le görüştü, bazı konular çözüme kavuşturuldu.

Bu kez…

Özkan yüklenici firmayla bir araya geldi ve “Osmaneli-Yenişehir-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren çalışmalarının Karacabey bölgesinde de başlayacağını” duyurduk.

Aradığımızda önce şu bilgiyi aktardı:

“Hürriyet Mahallemizde yapılacak istasyon için şantiye kuruluyor. Kamulaştırmalar ise acele kamulaştırma yöntemiyle hızlı şekilde yapılacak.”

İsteği şu:

“Hızlı trenin, Karacabey’de iki istasyonu var. Hürriyet Mahallesi’ndeki istasyon hem yolcu, hem yük için kullanılacak. Taşlık mahallemizdeki istasyon yalnızca yolcu için planlanmış. İkisi de yolcu ve yük istasyonu olmalı.”

Biz de destekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X