Bursa’nın Devler Ligi’ndeki temsilcisi Fransa’da 3’te 3 peşinde! Zorlu maç saat kaçta?

Mavi yeşilliler Bursa’da 84-71’lik skorla mağlup ettiği Cholet Basket’e bu gece TSİ 22.00’de konuk olacak.

Bursa’nın Devler Ligi’ndeki temsilcisi Fransa’da 3’te 3 peşinde! Zorlu maç saat kaçta?

TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turu I Grubu 4. haftasında bugün Fransız temsilcisi Cholet Basket’e konuk olacak. Nant şehrindeki La Meilleraie’de TSİ 22.00’de başlayacak mücadeleyi Slovenya’dan Boris Krejic, İspanya’dan Luis Castillo Larroca ve Litvanya’dan Gintaras Maciulis hakem üçlüsü yönetecek.

TOP 16’ya İspanya’da aldığı Unicaja Malaga mağlubiyetiyle başlayan ardından sahasında oynadığı 2 mücadelede SIG Strasbourg’u 93-71 ve Cholet Basket’i 84-71 mağlup etmeyi başaran Bursa ekibi, Fransız temsilcisini deplasmanda da yenerek gruptaki üçüncü galibiyetine imza atmayı arzularken, çeyrek final hedefleyen mavi yeşillilerde Marcus Denmon kadroda yer almıyor.

TOFAŞ, Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turunda 13 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de ise İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga ile Bursa’da karşılaşacak. TOFAŞ, ligde ise pazar günü saat 15.30’da sahasında Anadolu Efes’i ağırlayacak.

22.00/Tivibu Spor 2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X