Bursa’nın ‘Efeler’i Avrupa’yı garantiledi!

Cizre Belediyespor’u deplasmanda deviren Bursa ekibi 5.’lik maçları oynamaya hak kazandı. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen Bursa Büyükşehir Belediyespor’un Efeleri sıradaki rakibini bekliyor.

Bursa’nın ‘Efeler’i Avrupa’yı garantiledi!

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün sezonu play-off 5/8 etabında Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Cizre Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi ve tur atlayan taraf oldu. Bursa’da oynanan ilk maçı 3-2 kazanan ve seride 1-0 öne geçen Bursa’nın Efeleri, rakibiyle Şırnak Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

AVRUPA BİLETİ CEPTE
Karşılaşmanın ilk setini 25-22 alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de rakibine 28-26 üstünlük sağladı. Üçüncü seti de 25-19 alan Bursa ekibi karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla seride durumu 2-0’a getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, tur atladı ve 5.’lik maçları oynamaya hak kazandı. Avrupa kupalarına katılma hakkı da kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta-TÜRŞAD eşleşmesinin tur atlayanı ile 5.’lik maçları oynanacak.

MAÇIN KARNESİ

SALON: Şırnak
HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Kadir Girente
SETLER: 22-25, 26-28, 19-25
SÜRE: 94 Dakika (27, 38, 29)
CİZRE BELEDİYESPOR: Caner Çiçekoğlu, Osmany, Kemal Kayhan, Winkelmuller, Ivanov, Furkan Dur (Semih Çelik (L), Taha Erden, Hilmi Şahin, Muhammet Ertuğrul, Murat Karakaya)
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Gökhan Gökgöz, Halit Kurtuluş, Metin Toy, Bahov, Emre Batur, Radke (Burak Çevik (L), Fatih Yörümez (L), Emre Berat Fırat, Erenhan Can)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X