Bursa’nın Efeleri dev kupa hazır…

Başantrenör Cemal Bora Şensoy ve takım kaptanı Gökhan Gökgöz, çarşamba günü başlayacak Balkan Kupası’nı Bursa’ya armağan etmek istediklerini söyledi.

Bursa’nın Efeleri dev kupa hazır…

Emre KURTBAY

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün ev sahipliğinde çarşamba günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda başlayacak Voleybol Balkan Kupası maçları öncesinde Büyükşehir Belediyespor, medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Balkan Kupası’nı Bursalı sporseverlerin desteğiyle kazanmak istediklerini belirten Başantrenör Cemal Bora Şensoy, “Gruptaki İki maçı da kazanarak finale kalmak ve şampiyon olup kupayı Bursa’ya armağan edeceğiz. Evimizde Bursalı voleybol severlerin desteğiyle güçlü bir şekilde sahaya çıkmak istiyoruz. Onları burada görmekten mutluluk duyarız. Ben ekibimize ve takım arkadaşlarıma çok güveniyorum” dedi.

VOLEYBOL ŞÖLENİ OLACAK
Bursalı spor severlerin voleybol şölenine tanık olacağını dile getiren takım kaptanı Gökhan Gökgöz ise “Belli başlı hedeflerimiz var. İlk hedefimiz Balkan Kupası. Bu kupayı alıp Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bursa halkı bunu hak ediyor. İki senedir büyük emekler veriyoruz. Bursalı voleybol severlere ekstra bir şey söylememe gerek yok. Çünkü, iki senedir bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onların bizi yalnız bırakmayacağına eminim. Güzel bir voleybol şöleni olacağını düşünüyorum. Herkesi Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BALKAN KUPASI TURNUVA PROGRAMI

ÇARŞAMBA
17.00 Bursa BB-KV Peja
19.30 MOK Spartak SC-OK Bosna Sarajevo

PERŞEMBE
17.00 Pigasos Polichnis Sports-OK Bosna Sarajevo
19.30 Bursa BB-OK Univerzitet vo Tetevo

CUMA
17.00 MOK Spartak-Pigasos Polichnis Sports
19.30 KJ Peja-OK Univerzitet Vo Tetvo

CUMARTESİ
14.30 Beşincilik-Altıncılık Maçı
17.00 Üçüncülük-Dördüncülük Maçı
19.30 Final Maçı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X