Bursa’nın en İtibarlısı Emine Örnek

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Bursa İtibar Araştırması 2017 sonuçlarına göre eğitim sektörü kategorisinde Bursa’nın en itibarlı eğitim kurumu Emine Örnek Eğitim Kurumları oldu.

Bursa’nın en İtibarlısı Emine Örnek

Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde 2011 yılından bu yana gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi’nin (TİE) ilk yerel uygulaması olan Bursa İtibar Endeksi’nin 2017 araştırma sonucuna göre, Emine Örnek Eğitim Kurumları, eğitim sektörü kategorisinde Bursa’nın en itibarlı eğitim kurumu oldu.

24 farklı sektörde toplam bin 500 kurum, kuruluş, marka ve sivil toplum kuruluşunun listeye girdiği Bursa İtibar Endeksi’nin 2017 araştırması için Bursa ve ilçelerinde yaklaşık 8 bin 500 kişi arandı. 

EN İTİBARLI EĞİTİM KURUMU

15 Aralık 2017-15 Şubat 2018 tarihleri arasında yaş, cinsiyet, meslek, eğitim ve gelir grubu dikkate alınarak rastgele arama yöntemi ile yapılan BİE 2017 araştırmasında, 125 bin dakikalık telefon görüşmesi gerçekleştirildi.

Ankete katılanlara biri demografik özellikleri belirlemek amacıyla 20 ana başlık altında ve hiçbir marka ya da kurum adı geçmeden yaklaşık 60 soru yöneltildi. Bu sorular ışığında 61 eğitim kurumunun yer aldığı Bursa İtibar Endeksi’nin 2017 araştırması “Eğitim Kategorisi”nde Emine Örnek Eğitim Kurumları, katılımcıların görüşleri ile en itibarlı eğitim kurumu seçildi.

GÜVENİN MÜKAFATINI ALDIK

Bursa Emine Örnek Eğitim Kurumları kurucusu Emine Örnek, nitelikli insan yapılanmasının anahtarının eğitim olduğunu ve eğitimin insanda istenilen, beklenilen olumlu davranış değişikliğini yaratma sürecinin başında geldiğini belirtti.

En itibarlı eğitim kurumu olmanın da anahtarının iyi bir eğitimden geçtiğini söyleyen Emine Örnek, “Uzun yıllardır sektörde öğrencilerimizi, yapıcı, katılımcı, üretken, yaratıcı ve diğer değerlere donanmış bireyler olarak topluma kazandırmak her zaman çıkış noktamız olmuştur.

Böylesi bir başarı için önce bize güvenen ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ödül bize olan güvenin mükâfatıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amacımız çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X