Bursa’nın en riskli ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Gemlik’te kentsel dönüşüm çalışmaları da yürüteceğiz. Bu kapsamda Burkent irtibat ofisi açacağız. İnsanlarla konuşarak, mutabakat halinde kentsel dönüşümü başlatacağız” dedi.

Bursa’nın en riskli ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik ilçesinde sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve hemşehri dernekleri temsilcileri biraraya geldi.

112 kilometre deniz sahili, 165 kilometre göl sahili bulunduğunu söyleyen Başkan Aktaş, “Kurşunlu ikinci etapta, Gemlik ikinci etapta, yoğun yağışlarda zarar gören yerlerde çalışmalar hızla devam ediyor. Gemlik’te turizm konusunu da iyi değerlendirmeliyiz. Gemlik’te yeşil alan miktarını arttıracağız. Yine kentsel dönüşüm çalışmaları da yürüteceğiz. Bu kapsamda Burkent irtibat ofisi açacağız. İnsanlarla konuşarak, mutabakat halinde kentsel dönüşümü başlatacağız. Deprem bölgesinde deprem gerçeğiyle yaşadığımızı unutmamalıyız. Karacabey’de, Keles’te, Orhangazi’de, Mustafakemalpaşa’da olduğu gibi Gemlik’e de çok amaçlı bir kültür merkezi kazandırmak istiyoruz. İlçede gençlik merkezimiz, kamp yerimiz var ama daha iyisini yapmak istiyoruz. Şuana kadar yaptıklarımız fragmandı. Asıl film, 1 Nisan’dan sonra başlıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
11 adet yorum var

11 adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X