Bursa’nın en ucuz marketi Özen Gross 2’nci şubesini açtı

Bursa’ya geldiği ilk günden itibaren büyük yatırımlara imza atan Özen Grup şimdi de yepyeni bir konseptin ikinci şubesiyle Bursa’lılara hizmet veriyor.

Bursa’nın en ucuz marketi Özen Gross 2’nci şubesini açtı

Özen Grup, yeni yatırımıyla Bursa ve ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bursa, Erikli mahallesinde hayata geçen yeni konsept marketi olan Özen Gross 25 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla müşterilerine hizmet vermeye başladı.  Açılışa TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Koordinatörü Ayhan Salman, Ak Parti Milletvekilleri Refik Özen, M. Müfit ve Atilla Ödünç, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, Osmangazi Kaymakamı  Zafer Orhan ve  Yıldım Kaymakamı Adem Yazıcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Yıldırım Belediye Başkanı  Oktay Yılmaz, Bursa İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun yanı sıra STK’lar, basın temsilcileri ve Özen Grup çalışanları da katılım gösterdi.

Özen Gross’un yeni konseptini ilk olarak Ataevler’de devreye alan şirket, bu konseptteki ikinci mağazasını Erikli mahallesinde hayata geçirdi. Özen Gross, Erikli Şubesi ile 8000 metrekare alanda hizmet verirken, 250 kişiye de istihdam sağlıyor. Özen Gross’un Erikli şubesinde temel gıda ürünlerinden temizlik ürünlerine, şarküteri ürünlerinden taze sebze meyveye, kasap ürünlerinden fırın ürünlerine kadar binlerce ürün seçeneğini toptan fiyatına perakende satış ilkesiyle tüketicilere sunuluyor.  Yıllardır süre gelen mağazacılık tecrübesini, kalitesini ve müşteri memnuniyeti politikasını Özen Gross’a da taşıyan Özen Grup, Bursa’nın en ucuz toptan fiyatına perakende marketi iddiasıyla tüketicilerin ekonomik olarak yüzünü güldürüyor.

Açılışta söz alan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Bugün burada gerçekten çok önemli bir açılış gerçekleştiriyoruz. Özen Grup’un ülkemize sağladığı istihdam sayıları çok çok önemli. Bu yatırımlar bir mücadele ve bir ruh gerektiriyor. Başta Cemal Özen’e ve Onur Özen’e bu yatırımları için teşekkür ediyorum.  Bugün burada görmüş olduğum bu katılım, işletme anlamında değil, Özen ailesinin ne kadar teveccüh gördüğünü göstermesi açısından çok önemli. Ülkemizin hangi iline giderlerse gitsinler aynı heyecan ile aynı kucaklaşmayı milletimizle yapacaklarına inanıyorum.  Bu yeni şubeleri ile bölge halkı içinde çok önemli bir istihdam kaynağı olacaklar.” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ise, ‘’Özen Grup’u sadece ekonomide değil üretimimize sağladıkları katma değerden dolayı tebrik ediyorum. Bursa’nın en büyük gross marketini Yıldırım ilçesinde olmasından dolayı da ayrıca memnun olduğumu dile getirerek Özen ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi

Özen Gross Erikli Şubesi açılışında konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen; Bugün 8000 metrekare satış alanı ile Bursa’nın en büyük gross marketini açıyoruz. Burada 250 çalışma arkadaşım Bursa halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacak.

Sadece bu mağazamızda yılda 2,5 milyonun üzerinde misafir ağırlayacağız. Gıdadan kozmetiğe, temizlik ürünlerinden taze sebze meyveye 20 bin çeşit ürünü her gün ucuz olacak şekilde ferah bir ortamda müşterilerimize sunacağız.  Sadece şehrimizin refahı için değil ülkemizin refahı için de Özen Grup olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiriyor, ülkemizin güçlenmesi adına yatırımlarımızı ardı ardına devreye almaya devam ediyoruz. İlk günkü heyecanımızla diyoruz ki,  Bursa’ya yapılacak her türlü ekonomik ve sosyal projeye destek verelim. Şehrimizi ekonomisini hep birlikte daha da geliştirelim.  Projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, tedarikçilerimize, üreticilerimize, resmi kurum ve kuruluşlarımıza, meslektaşlarımıza, ülke ekonomisine katkı sağlayan iş adamlarımıza ve özelikle Yıldırım halkına böyle bir işletmenin kazandırılması için destek veren Sayın Yıldırım Belediye Başkanı’mız Oktay Yılmaz’a ve tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özen Gross olarak Bursa’ya yatırım yapmaya ve Bursa halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Özen Grup müşterilerine 5 il’de hizmet veriyor. Şirket 5000 kişilik ekibi ile ülke istihdamına katkı sağlıyor. Yeni yatırımlarıyla hizmet ağını genişleterek müşterine en uygun fiyat ve ferah mağazalarıyla hizmet sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X