Bursa’nın filedeki gururu oldular

Uluslararası voleybol hakemlerimizden Ali Bağde ve Sadettin Deneri, Erkekler CEV Challenge Kupası finalinde görev yapacak. Deneri finalin ilk maçında, Bağde ise rövanşta düdük çalacak.

Bursa’nın filedeki gururu oldular

RECAİ UYSAL

Voleybolda Türk takımları Avrupa’da önemli başarılara imza atarken, hakemlerimiz de gösterdikleri performanslarla gurur kaynağımız olmaya devam ediyor. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Erkekler CEV Kupası ve Challenge Kupası final maçlarında, 3 Türk hakemi görevlendirirken, bu hakemlerimizden ikisinin Bursalı olması gurur verdi. Bursa’nın başarılı Uluslar arası hakemlerinden Ali Bağde ve Sadettin Deneri, CEV Challenge Kupası’nda şampiyonu belirleyecek final maçlarında görevlendirildi.

İLK GÖREV DENERİ’NİN

Challenge Kupası’nda İtalyan Calzedonia ile Rus Fakel takımları arasında oynanacak final mücadelesinin ilkinde Bursalı uluslararası hakemimiz Sadettin Deneri, rövanşta ise Ali Bağde görev yapacak. Challenge Kupası’nda yarın İtalya’da oynanacak Calzedonia-Fakel takımları arasındaki final ilk maçında Deneri yardımcı hakem olarak görev yapacak. Verona kentinde oynanacak karşılaşmada Sadettin Deneri, Dejan Rogic’in yardımcılığını yapacak. İki ekip arasında 3 Nisan Pazar günü oynanacak rövanş maçında ise Bursa’nın tecrübeli uluslararası hakemi Ali Bağde baş hakem olarak müsabakayı yönetecek.

RÖVANŞ ALİ BAĞDE’NİN

Rusya’nın Novy Urengoy kentindeki karşılaşmada Ali Bağde’nin yardımcılığını ise Sinisa Isajlovic yapacak. Uluslararası bir müsabakada finalin her iki maçında da Bursalı hakemlere görev verilmesi sevinçle karşılanırken, başarılı hakemler bu durumdan oldukça memnun oldularını ifade ettiler. Bu arada Erkekler CEV Kupası finalinde bugün Almanya’da oynanacak Berlin Recycling Volleys-Ugra Surgut arasındaki mücadelede ise Mehmet Demirdelen başhakem olarak görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X