Bursa’nın gururları!

Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye adına katılan ve ikinci olarak büyük bir başarı elde eden Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine tören düzenlendi.

Bursa’nın gururları!

TOLGA ÖZTAŞ

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde düzenlenen Liselerarası Dünya Atletizm Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yurda döndü. 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile büyük başarı elde eden Faik Çelikli kızlar için okul bahçesinde düzenlenen törene Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger ile birlikte sporcuların aileleri ve çok sayıda konuk katıldı.

Çiçekle karşılandılar

26 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Songül Konak bin 500 metrede dünya şampiyonu, Meryem Çanakçı 100 metre engellide dünya ikincisi, uzun atlamada dünya üçüncüsü ve Özlem Kahraman 300 metre engellide dünya ikincisi olurken Tuğba Yeni ise cirit atmada dünya beşincisi olarak okuluna puan kazandırdı. Böylelikle dünya ikincisi olmayı başaran Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başarılı kızlarına Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger tarafından çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası bin 500 metrede dünya şampiyonu olan Songül Konak’ı ilk tebrik eden anne ve babası oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X