Bursa’nın gururu Bahçeşehir

Mardin’de yapılan Okullararası Genç Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin en büyüğü olmayı başardı.

Bursa’nın gururu Bahçeşehir

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Liselerarası Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda mutlu sona Bursa Bahçeşehir Koleji ulaştı. 

İl Birinciliği’ni yenilgisiz tamamladıktan Bursa’da yapılan Türkiye Şampiyonası Yarı final grubunu da namağlup bitiren ve Mardin’de yapılan Final Grubu’na katılma hakkı kazanan Bursa ekibi, buradaki tüm maçlarını da kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. 

MÜTHİŞ OYUN

İlker Feyzioğlu’nun çalıştırdığı Bursa ekibi, Mardin’de yapılan Türkiye Şampiyonası Final Grubu’nda İzmir Koleji’ni ve Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni 3-0, Ankara Maya Koleji’ni ise 3-1 mağlup ederek grup yarıfinaline yükseldi. Ardından İstanbul Doğa Koleji engelini de 3-1’le geçen Bahçeşehir Koleji, Türkiye Şampiyonası’nda final oynamaya hak kazandı. Final maçında İzmir Gelişim Koleji’yle karşılaşan Bursa ekibi, müthiş bir oyun sonunda galibiyete uzanmayı bildi.

FİNALDE SET VERMEDİ

Rakibi karşısında 25-15, 25-20 ve 25-15’lik setlerle 3-0’lık galibiyet elde eden Bahçeşehir Koleji, Türkiye şampiyonu olmanın sevincini yaşadı. 6 oyuncusu Büyükşehir Belediyespor, 2 oyuncusu da Nilüfer Belediyespor altyapısından olan Bahçeşehir Koleji, zorlu rakiplerini geçerek Türkiye’nin en büyüğü olmayı başardı ve Bursa’nın gururu oldu. Şampiyona sonunda Bursa Bahçeşehir Koleji’nin ardından İzmir Gelişim Koleji ikinci olurken, Elazığı Spor Lisesi de üçüncülük kürsüsüne çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X