Bursa’nın gururu Emine Örnek’ten… Türkiye birincisi oldu…

Bursa’nın önde gelen eğitim kurumlarından Emine Örnek Eğitim Kurumları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Emine Örnek Eğitim Kurumları öğrencisi Eren Bartu Engin, LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına adını yazdırdı.

Bursa’nın gururu Emine Örnek’ten… Türkiye birincisi oldu…

HATİCE DAL

1 milyon 700 bin öğrencinin ter döktüğü LGS sonuçlarının açıklanmasıyla gözler sınavdan tam puan alan 181 öğrenciye çevrildi. 181 öğrenci arasında Bursa’yı, Emine Örnek Eğitim Kurumları’nda eğitim gören Eren Bartu Engin temsil etti.

Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın aldığı tam puanda büyük katkısı olduğunu belirten birinci Eren Bartu Engin, lise eğitim-öğretim hayatına ise Emine Örnek Fen Lisesi’nde devam etmek istediğini söyledi.

Tam puan aldığını duyduğunda çok mutlu olduğunu da kaydeden Engin, ileride yapmak istediği mesleğin de ailesinin desteğiyle genetik mühendisliği olduğunu dile getirdi.

TEK ŞART DÜZENLİ ÇALIŞMA
Sınav sürecini değerlendiren Eren Bartu, “Okulda aldığımız iyi eğitimin ardından kendimde evde çalıştım. Başta Emine Örnek olmak üzere, öğretmenlerimiz bizlerin başarılı olması için büyük çaba gösterdi. Bende bu çabanın karşılığını bu şekilde vermiş oldum” dedi. Kendinden sonra sınav stresi yaşayacak öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Eren Bartu, “181 Türkiye birincisi var, tam puan alanlar çok zeki oldukları için bu puanları almadılar. Düzenli çalışmayla sınava giren 1 milyon 700 bin öğrencinin hepsi tam puan alabilir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X