Bursa’nın gururu helal olsun sana

Heyecanını ve mutluluğunu OLAY Spor’la paylaşan 27 yaşındaki genç hakem “Bursa’daki tüm hocalarıma ve hakem arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsinin bende emeği çok fazla. Birisine nasip olacaktı, bana kısmet oldu” dedi.

Bursa’nın gururu helal olsun sana

Dün Antalya’da Bursa rüzgarı esti. MHK’nin Kış semineri Belek’teki Kaya Palezzo Otel’de yapıldı. Yıllardır Süper Lig’e hakem çıkaramayan Bursa’nın hasretini Arda Kardeşler dindirdi. Merkez Hakem Kurulu tarafından üst klasman hakemliğine terfi eden 27 yaşındaki Arda Kardeşler’i törende Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu tanıttı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ise yaptığı konuşmada Süper Lig’de maç yönetecek en genç hakem olan Arda’yı tebrik etti.

ARDA’YA GÜVENİYORUZ

Bursalı genç hakemi kutlayanlar arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bursalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar da vardı. Çağlar, Arda’ya güvendiğini belirterek ilerisi için başarılar diledi. Heyecanı gözlerinden okunan Arda Kardeşler, tören sonrası OLAY Spor’un sorularını yanıtladı. Çok mutlu olduğunu ifade eden genç hakem, “Hayallerimden birine ulaştım. Ne söylesem az. Bursa hakemliği için bugün önemli bir adım” dedi.

EMEKLERİ ÇOK FAZLA

İyi bir hakem olmayı hedeflediğini ve önlerinde Cüneyt Çakır gibi bir örnek olduğunu ifade eden Arda Kardeşler şöyle konuştu: “Mutluyum. Öncelikle Bursa’daki tüm hocalarıma ve hakem arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsinin bende emeği çok fazla. Birisine nasip olacaktı, bana kısmet oldu. İnşallah Bursa hakemliğine sonra da Türk hakemliğine layık olurum.”

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

“Amaç artık maç maç düşünmek. Basamakları teker teker çıkmak. Çünkü önümüzde bir Cüneyt Çakır örneği var. Cüneyt Hoca, çıtayı en yükseği dikti. Uzun vadede hayaller ve hedefler var. Fakat küçük hedefler gerçekleşmeden uzun hedefleri söylemek doğru değil. İlk maçtan itibaren iyi maçlar yönetmek istiyorum. Başkanlarımız Kuddusi Müftüoğlu ve Yıldırım Demirören benden bahsedince tüylerim diken diken oldu. Bana güvenen hiç kimseyi mahcup etmek istemiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X