Bursa’nın gururu oldular

Romanya’da gerçekleştirilen Binicilik Balkan Şampiyonası’nda Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Taha Yedikardeş, İpek Demirci Emre Gür ve Can Yaran’ın oluşturduğu Yıldız Milli Takım, birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Bursa’nın gururu oldular

Eylül ayı başında gerçekleştirilen Binicilik Balkan Şampiyonası’na Bursa Atlı Spor Kulübü sporcular damga vurdu. Romanya’nın Adunatii Copaceni tesislerinde düzenlenen Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda Türkiye yıldız, genç, genç yetişkin, ustalar ve amazon kategorilerinde takım ve ferdi olarak toplam 30 at ve binici ile katıldı. Şampiyonanın ilk gününde milli sporcular elde ettikleri derecelerle yüzleri güldürürken, ikinci gün de sporcularımızı kürsüye çıkmayı başardı. 

BÜYÜK SEVİNÇ

Organizasyonun üçüncü gününde Bursa Atlı Spor Kulübü sporcusu Taha Yedikardeş, İpek Demirci Emre Gür ve Can Yaran’dan oluşan Yıldız Milli Takımı, zirveye çıkmayı başardı. Bursa ekibinin sporcularından oluşan yıldız milliler, rakipler karşısında başarılı bir performans sergileyerek şampiyonuk kupasına uzanmayı bildi. Yedikardeş, Demirci, Gür ve Yaran’ın elde ettiği sonuç yüzleri güldürürken, Bursa Atlı Spor Kulübü’nde de büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X