Bursa’nın kurtuluşunun 100. yılında Bahçeli sürprizi: Bursa bölge mitingi

Giderek ısınan siyasette MHP teşkilatları Bahçeli’nin, Bursa’nın kurtuluşunun 100. yılı olan 11 Eylül’de Gökdere’de yapılacak ve Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Yalova teşkilatlarının katılacakları bölge mitingiyle heyecanlandılar. MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı hedeflerini açıklarken, “Sayın Genel Başkanımız sık sık ‘Bursa ayağa kalkarsa, Türkiye ayağa kalkar’ diyor. Biz de 2023 için Bursa’nın ayağa kalktığını göstereceğiz” dedi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Bursa’nın kurtuluşunun 100. yılında Bahçeli sürprizi: Bursa bölge mitingi

Açıkça söylemek gerekirse… MHP’yi hiç bu kadar istekli ve hareketli, yine hiç bu kadar geniş kadroyla sürekli sahada görmemiştik.

Anlaşılan o ki…

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, bir yandan MHP Genel Merkezi ile diyaloğunu sıkı tutarken, bir yandan MHP teşkilatlarını harekete geçirip milletvekilleri desteğiyle sahaya çıkardı.

Bu tempo geçen yaz pandeminin zor günlerinde ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma programlarıyla sürdü. Ramazan süresince devam eden yüksek tempo, bu yaz da hiçbir haftayı boş geçirmeden sürüyor.

Buna…

Eski adı Kadın Kolları olan Aile Kadın ve Engelliler Komisyonu da dahil. MHP’li kadınlar da bugüne kadar görülmemiş organizasyonla hem sosyal politikalar üretiyorlar, hem ev ziyaretleri yapıyorlar.

İşte…

Böylesine giderek yükselen siyasi tempoda MHP Bursa teşkilatlarını heyecanlandıran yeni bir hazırlık başladı.

Çünkü…

MHP Genel Merkezi tarafından “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” sloganıyla planlanan mitingler zincirinin ikincisi Bursa’da yapılacak.

Üstelik…

Miting tarihleri de kentlerin tarihleri ile özdeşleşen en özel günlerde planlandı.

Programa göre…

Yazının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X