Bursa’nın merkezinde doğalgaz sıkıntısı!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın merkezinde kalan bir mahallede doğalgaz sıkıntısı yaşandığını bugünkü köşesinde paylaştı.

Bursa’nın merkezinde doğalgaz sıkıntısı!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’nın ve Türkiye’deki meskun tüm imarsız bölgelerin doğalgaza kavuşması için Bursa milletvekillerinin önerisiyle çıkarılan yeni yasa yürürlüğe girdi.

Önceki hafta da kentimizde sıkıntı yaşayan bölgelerde şebeke çekilmesi için temel atıldı. Bu sevindirici gelişmeyi sizlere aktarmış, tüm altyapı hizmetleri verilirken bu bölgelere doğalgazın götürülmemesini bir çelişki olarak değerlendirmiştik.

Meğer sıkıntı Bursa’nın bir başka bölgesinde halen sürüyormuş.

Mollaarap Mahallesi’nde oturan Halis Çakmak isimli okurumuz, Hünkar Köşkü üstündeki 4. Vakıf Sokak’ta halen gaz olmadığını söylüyor.

Gaz verilmeme gerekçesi nedir bilmiyoruz ama okurumuz bu durumdan Yıldırım  Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın da bilgisi olduğunu hatırlatmış.

Çakmak, “Halen sokağımızda neden doğalgaz çalışmaları başlamıyor anlamış değiliz. En kısa zamanda buraya da doğalgazın gelmesini istiyoruz” diyor. Bursa’da doğalgaz sıkıntısı sadece Ankara Yolu altındaki semtlerde yokmuş demek ki.

Başkan Oktay Yılmaz’ın vereceği bir yanıt olduğunu düşünüyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X