Bursa’nın Mudanya ilçesinde kanalizasyon ve heyelan tehlikesi

Mudanya’da, yan binadan sızan kanalizasyona atıklarının temele gittiğini belirten vatandaşlar, heyelan tehlikesi yaşadıklarını belirterek, yetkilileri göreve çağırdılar.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde kanalizasyon ve heyelan tehlikesi

Halitpaşa Mahallesi’nde bulunan Zeytinli Bahçe Evleri Sitesi sakinleri, yan taraflarında bulunan Yamaç Park Evleri’nden sızan kanalizasyon atıklarının oturdukları binanın temeline aktığını belirterek, heyelan tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını söylediler.

Konuyla ilgili BUSKİ’ye defalarca müracaat yapmalarına herhangi bir çözüm alamadıklarını belirten vatandaşlar, “Kanalizasyon sızıntısının, bina temellerine vereceği zarardan dolayı heyelan tehlikesi ve korkusu yaşıyoruz. Daha önce Bursa’da yaşanan bir İNTAM tehlikesi yaşamak istemiyoruz. Konuyla ilgili BUSKİ’ye defalarca başvurduk ancak çözüm odaklı bir sonuç alamadık. Söz konusu kanalizasyon arızası üst tarafımızda bulunan Yamaç Park Evleri sitesinin kanunsuz ve usulsüz bir şekilde özel parselden bağladığı kanalizasyon hattından kaynaklanıyor. Bağlantının bizimle ilgisi yok. Yetkilileri bu konuda göreve çağırıyoruz. Artık sesimizi duyun” diye konuştular.

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X