Bursa’nın 3 ilçesinde su kesintisi

Bursa’nın İnegöl, Karacabey ve Orhaneli ilçesinde bazı bölgelerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Bursa’nın 3 ilçesinde su kesintisi

İnegöl, Karacabey ve Orhaneli’de bazı bölgelerde su kesintisi yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 2. Bölge Dâiresi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde İnegöl ilçesinin Kemalpaşa, Süleymaniye, Hamidiye, Mesudiye, Mahmudiye, Turgutalp, Orhaniye, Yenice, Sinanbey, Osmaniye, Burhaniye, Cuma ve Çeltikçi mahalleri ile civarında 03.03.2021 tarihinde 06:00-00:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Karacabey’de su kesintisi

Kurumdan yapılan açıklama şöyle; “Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Karacabey İlçesi, Emirsultan, Esentepe, Saadet, Gazi, Sırabademler, Canbali ,Yeni, Yenice, Drama, Tavşanlı ve Nasrettin Mahalleleri ve civarında 4 Mart tarihinde, 10.00 – 17.00 saatleri arasında, su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur”

Orhaneli’de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dâiresi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde Orhaneli ilçesi, Gazipaşa, Karabekirpaşa, Fevzipaşa, İsmetpaşa, Esentepe ve Üçyüzevler mahalleri ile civarında 03.03.2021 tarihinde 09:00-19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X