Bursa’nın o ilçesine 15 süt toplama merkezi kurulacak!

Tarıma yönelik birçok başarılı projeyi hayata geçiren Mustafakemalpaşa Belediyesi,  örnek bir çalışmaya daha imza attı. Mustafakemalpaşa Belediyesi, TKDK desteği ile 15 süt toplama merkezi kuruyor.

Bursa’nın o ilçesine 15 süt toplama merkezi kurulacak!

Mustafakemalpaşa hibe projelerle gelişmeye devam ediyor.

TKDK’nın %60 hibe araç ve ekipman desteği ile hazırlanan proje dosyaları sayesinde Mustafakemalpaşa’ya 15 süt toplama merkezi kazandırıldı.

İşyeri açma ruhsatlarını ve dosyalarını Başkan Kanar’dan teslim alan Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Başkanları “Desteklerinden dolayı Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kanar, “Süt toplama merkezlerinin artması, ilçedeki süt üreticilerine daha verimli bir şekilde sütlerini toplama ve işleme imkânı sunacak” İfadelerini kullandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi destekleriyle hayata geçirilen proje sayesinde 15 süt merkezi ilçeye kazandırılarak, yerel çiftçilere daha iyi fiyatlarla sütlerini satma ve gelirlerini artırma fırsatı sağlıyor.

Hibe desteğini sosyal medyadan müjdeleyen Başkan Kanar “Mustafakemalpaşa hibe projelerle gelişmeye devam ediyor. TKDK’nın %60 hibe araç ve ekipman desteği ile hazırlanan proje dosyaları, işyeri açma ruhsatları, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlarımıza teslim edildi. Son 15 Yılda 2 süt toplama merkezi ile tamamlanan projeler 2023 yılında 15 proje sunularak, Mustafakemalpaşa’nın tarım kapasitesi arttırıldı. S.S Alpağut Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ünal Yavuz ve yönetimini, S.S Tepecik Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nazmi Seymen ve yönetimini, S.S Yamanlı Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Şükrü Ağer ve yönetimini, S.S. Mustafakemalpaşa ve Çevre Köyleri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Kadir Kumsar’ı ve yönetimine çalışmaları için teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X