Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:
“Kentin her sorununa karşı ilgi gösterince, okurlarımızdan gelen isteklere de duyarsız kalamıyoruz.
Mudanya Yolu üstünde Geçit Mahallesi’nin ve Ahmet Yesevi Mahallesi’nin üstgeçit sorunu uzunca zaman çözülememişti.
Buradan çok gündeme getirdik. Bursaray’ın Emek-Şehir Hastanesi hattının yapımı sırasında bu semtlerimizde oturanlar büyük sıkıntılar yaşadı. Giriş ve çıkışı sorunlu olan mahallelere şimdi de kapalı otobüs durağının olmayışı sakinleri üzmüş.
Okurlarımızdan Metin Çimen üstgeçidin hizmete açıldığını fakat, Ahmet Yesevi Mahallesi tarafındaki durağın açık olduğunu ve buraya kapalı bir otobüs durağı gerektiğini vurguluyor.
Karşı yönde Geçit Mahallesi durağının kapalı olduğunu ancak Ahmet Yesevi tarafında bunun olmadığını hatırlatmış. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’ne ve BURULAŞ’a durumu iletmelerine rağmen bir netice alamadıklarını belirtiyor.
Okurumuz yağmurlu bir havada kendisinin bu durakta sırılsıklam ıslandığını hatırlatmış.
Ahmet Yesevi’ye kapalı durak çok görülmemeli.
BURULAŞ’ın yöneticilerinin gereğini yapacaklarını düşünüyoruz.”
Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın…

Flipboard