Bursa’nın o mahallesinde gün doğmadan operasyon! Hepsi tek tek toplandı

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, Çalı Mahallesi’nde yaya ve engelli yollarını işgal eden tüm materyalleri sabah erken saatlerde topladı.

Bursa’nın o mahallesinde gün doğmadan operasyon! Hepsi tek tek toplandı

Nilüfer Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahat ve güvenli hareket etmesini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki kaldırım ve yaya yolu işgallerine karşı yürüttüğü çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Sabah saat 6’da başlayan operasyonda, Çalı Mahallesi’ndeki yaya ve engelli yollarını işgal eden tüm materyaller bulundukları yerden kaldırıldı.

Zabıta ekipleri, özellikle engelli bireylerin geçişini zorlaştıran ve yaya güvenliğini tehlikeye atan işgallere müdahale ederek, mahalledeki trafik akışını rahatlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X