Bursa’nın profesyonel kulüpleri ne durumda?

Bursa’nın profesyonel liglerdeki kulüpleri geçtiğimiz hafta ne yaptılar, hangi sonuçları aldılar? Futbol, basketbol ve voleybolda alınan sonuçları ve son gelişmeleri sizler için derledik…

Bursa’nın profesyonel kulüpleri ne durumda?

Hangi branşlarda hangi kulüplerimiz mücadele ediyor?

Öncelikle onları sizlerle paylalaşalım…

Futbol

Spor Toto 1. Lig’de Bursaspor, TFF 2. Lig’de İnegölspor ve Karacabey Belediyespor, TFF 3. Lig’de ise Bursa Yıldırımspor mücadele ediyor.

Basketbol

Erkeklerde; ING Basketbol Süper Ligi’nde Frutti Extra Bursaspor ve TOFAŞ, Türkiye Basketbol Ligi’nde Final Spor ve Akran Gemlik, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Geçit Spor mücadele ederken, kadınlarda ise Bursa Büyükşehir Belediyespor şehrimizi temsil ediyor

Voleybol

Erkeklerde; AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor, 1. Ligide Hekimoğlu, 2. Lig’de İnegöl Belediyespor, Karacabey Belediyespor ve TOFAŞ Bursa’yı temsil ederken, kadınlarda ise misli.com Sultanlar Ligi’nde Nilüfer Belediyespor, 2. Lig’de de yine Nilüfer Belediyespor ve Orhaniye İnegöl mücadele veriyor.

GEÇEN HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ SPOR EXTRA’DA…

Geçtiğimiz hafta alınan sonuçlar ve yaşananlar Spor Extra’da masaya yatırıldı.

İŞTE ALINAN SONUÇLAR

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X