Bursa’nın şampiyonları Osmangazi Kırcılar Lisesi öğrencileriyle buluştu

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi Konferans Salonu, Osmangazi Gençlik Merkezi ile birlikte gerçekleştirilen ‘Kariyer Günü’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Bursa’nın şampiyonları Osmangazi Kırcılar Lisesi öğrencileriyle buluştu

Büyük ilgi gören programda Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi öğrencileri, Avrupa ve dünya şampiyonaları ile olimpiyatlarda derece elde ederek madalya kazanan milli sporculardan tekvandocu Hatice Kübra İlgün ve güreşçi Feyzullah Aktürk ile buluşmanın heyecanını yaşadı.

Etkinlikte, hayırsever işinsanı Mustafa Kırcı da hazır bulundu.

ÇOK MUTLU OLDULAR

Son derece keyifli ve hoş bir sohbet ortamında geçen organizasyonda; milli sporcular bilgilerini, deneyimlerini, anılarını ve yaşadıkları ilginç olayları öğrencilerle paylaştılar.

Milli sporcuları yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler ve öğretmenler, programdan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Organizasyonun sonunda Okul Müdürü Metin Yıldız, milli sporculara plaket ve bayrak hediye etti. Yıldız, iki sporcuya olimpiyatlarda başarılar diledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X