Bursa’nın tanınmış ailelerinden Berber ve Taşdemir aileleri, örnek bir birlikteliğe imza attı. Tavacı Refik olarak bilinen Refik Berber’in oğlu Görkem Berber, Taşdemir ailesinin zarif kızı Çağla Taşdemir ile Ramada By Wyndham Karacabey’de gerçekleşen şık bir törenle dünya evine girdi.
Berber ve Taşdemir ailelerinin ev sahipliğinde düzenlenen düğün, seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Konuklarını kapıda karşılayan aileler, zarafetleri ve sıcak misafirperverlikleriyle takdir topladı.

Gelin ve damadın Natural Orkestrası eşliğinde gerçekleştirdiği özel koreografili ilk dansları ise geceye damga vurdu. Romantik anların
yaşandığı dans pistinde konuklar genç çifti alkış yağmuruna tuttu.
CÜZDAN GELİNE TESLİM
Nikâh merasimi Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’nın kıydığı törenle taçlandı. Genç çiftin şahitliklerini Esra Nur Şaru ve Görkem Malço üstlenirken, Başkan Karabatı evlilik cüzdanını geline takdim ederek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Berber Ailesi’nden Refik, Fatma ve Berk Berber ile Taşdemir Ailesi’nden Cengiz, Seyhan, Cenk ve Cem Taşdemir’in yanı sıra çok sayıda yakın akraba ve dost, bu özel günde çifti yalnız bırakmadı.

Romantik atmosferi ve samimi detaylarıyla hafızalara kazınan gece, davetlilere uzun süre unutamayacakları bir deneyim yaşattı.










