Bursa’nın tartışılan imar planında yeni gelişme!

Mudanya Belediyesi, 2019 yılında mahkeme tarafından iptal edilen Çağrışan-Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmalarının tamamlanarak, askıya çıkarıldığı duyurdu.

Bursa’nın tartışılan imar planında yeni gelişme!

Mudanya Belediyesi’nden yapılan duyuru şöyle;

2019 yılında mahkeme tarafından iptal edilen Çağrışan – Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmaları tamamlanarak, askıya çıkarıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı meclis toplantısında onaylanan planlar, Mudanya Belediyesi tarafından bir daha iptal edilmemek üzere hazırlandı.

İmar Komisyonu, proje müellifi firma ve belediyemizin teknik ekibinin öz verili çalışmaları sonucunda çok kısa bir süre içerisinde tamamlanan planlar, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu yararına uygun yapıldı. Kamusal alanlar oluşturulurken, köy dokusu gözetildi. Yol açılamayacak eğimli alanlarda düzenlemeler yapılarak çözümler üretildi. Mudanyamıza hayırlı olsun.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X