Bursa’nın trafik sorununa Ankara da el atacak

Trafik, son yıllarda Bursa’nın önde gelen sorunları arasında yer alıyor. Kentin hem arterlerinde hem yan yollarında özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerinde büyük yoğunluk yaşanıyor. Trafik sorununun çözümü yerel yönetimin öncelikleri arasında ama AK Part

Bursa’nın trafik sorununa Ankara da el atacak

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Salman ile yaptığı görüşmede aldığı bilgileri okurlarıyla paylaşıyor.

Ulaştırma Bakanlığı bürokratları trafik için Bursa’ya geliyor

 

Salman’la kent sorunlarını da konuştuk.

Önemli bir gelişmeden söz eden Salman, önümüzdeki günlerde trafik sorununu yerinde görmek için Ulaştırma Bakanlığı’ndan bürokratların  Bursa’ya geleceği bilgisini verdi.

Yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın  açıklayacağı Acil Eylem Planı’na katkıda bulunacak olan bürokratların yapacağı çalışma Ulaşım Master Planı için de hazırlık niteliği taşıyacak.

Salman, kent sorunlarından söz ederken trafiğe özellikle vurgu yaptı ve bu konunun öncelikleri arasında olduğunu belirtti.

 

►Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X