Bursa’nın yanı başında ‘hazan’ güzelliği

Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçelerini birbirine bağlayan ‘kıvrımlı yollar’, sonbahar renkleriyle sürücülere güzel manzara sunuyor. Çevresindeki ağaçların sarı ve yeşilin tonlarına büründüğü yol, dronla görüntülendi.

Bursa’nın yanı başında ‘hazan’ güzelliği

Bursa ile Kütahya’nın doğal sınırını oluşturan Domaniç Dağları’ndaki kıvrımlı yolların, mevsim renkleriyle oluşturduğu manzara, dronla havadan görüntülendi.

İnegöl-Domaniç arasındaki 45 kilometrelik yolun 17 kilometresini oluşturan ‘kıvrımlı yol’, 1500 rakımlı Kocayayla Geçidi’ne ulaşıyor.

Sürücüler ve yolcular, Kütahya’dan Bursa’ya doğru inerken, Domaniç Dağları’nın manzarasına tanık oluyor.

Sürücüler, çevresindeki ağaçların sonbahar renklerine büründüğü manzaranın keyfini çıkararak yolculuk yapıyor.

Yol, manzarasıyla doğa ve fotoğraf tutkunlarının da uğrak noktası haline geldi.

Fotoğraf sanatçısı Özcan Aslan’ın objektifine yansıyan yol, çevresindeki mevsim renkleriyle yoldan geçenlerin ilgisini çekiyor. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X