Bursa’nın yeni cazibe merkezi! Bakın bu evler nerede?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’da yapılan doğal yaşam ve spor merkeziyle ilgili son bilgileri bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’nın yeni cazibe merkezi! Bakın bu evler nerede?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Halen denizi, güneşi, kumsalı, sahili tercih edenler çoğunlukta olabilir ama artık alternatif turizm merkezleri de giderek yaygınlaşıyor. Özellikle eko turizm olarak adlandırılan kırsal turizme dönük yatırımların da azımsanmayacak kadar yaygınlaştığını biliyoruz.

Bursa’da Orhaneli Belediyesi’nin Karagöz Piknik Alanı’na Büyükşehir Belediyesi desteğiyle inşaa ettirdiği Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezi’nde artık geri sayım başladı. Çevre düzenlemesi de tamamlanan merkezin önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle projenin geldiği aşamayı inceleyen Başkan Ali Aykurt, ilçeye  tabiatın ortasında, doğa tutkunları için alternatif bir yaşam merkezi ve spor tesisleri kazandırdıkları için mutlu görünüyor.

Bungalov tarzı mini ahşap evler ve sosyal tesisiyle buranın yakın gelecekte ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacağına inanıyoruz. Çam ağaçlarının ortasında konuklarına farklı tatil ortamı sunacak tesislerin Orhaneli’ne hayırlı olmasını diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X