Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’nın yeni ‘Vali’si göreve başladı

Şanlıurfa Valiliği’nden Bursa Valiliği’ne atanan İzzettin Küçük, yeni görevine başladı. Vali Küçük, “Bursa’nın hatırı herkesin ve her şeyin hatırından yüksek olacaktır. Çalışmalarımızın ana özü, hasılası Bursalı hemşehrilerimin yüzünü güldürmek olacaktır”

Şanlıurfa Valiliği'nden Bursa Valiliği'ne atanan İzzettin Küçük, yeni görevine başladı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa protokolü tarafından kapıda karşılandı. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Küçük, daha sonra Heykel Valilik Binası’nda protokolü ağırladı. Basın mensuplarına kısa bir konuşma yapan Küçük, “Bursa inşallah şahsıma hayırlı olur. peygamberler şehri Şanlıurfa’dan evliyalar kentine geldiğimi biliyorum. Bu şehir sadece tarihin bütün görkemini bağrında taşımıyor. Ayrıca, turizmi, sanayisi ve ileri teknolojik yatırımlarıyla model bir şehirdir. Dünya şehri olan Bursa, Türkiye için çok kıymetli bir şehirdir. Enerjisi ile yarınları inşa etme noktasında potansiyeli çok yüksektir” dedi.

Bursa’nın ileri gelenleri ile istişare ederek Bursa’yı inşa edeceklerinin altını çizen Küçük, “Beraber fikir kararına vararak bu şehirde pek çok iş yapacağız. Yaptığımız işler bu şehrin menfaati ve geleceği için yapılacaktır. Bursa’nın hatırı herkesin ve her şeyin hatırından yüksek olacaktır. Çalışmalarımızın ana özü, hasılası Bursalı hemşehrilerimin yüzünü güldürmek olacaktır. Bu muhteşem şehrin ismini daha da yüceltmek olacaktır” şeklinde konuştu.

Vali Küçük daha sonra anı defterine imza atarak makamına geçti.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!