‘Bursa’nın yeri ayrı’

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bursa’nın Türkiye’ye değer katan en büyük illerden biri olduğunu belirterek, “Bursamızın bakanlığımız açısından da çok ayrı bir yeri var” dedi.

‘Bursa’nın yeri ayrı’

Özlü, Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler ile AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’u kabulünde yaptığı konuşmada, Bursa’nın Türkiye’ye sanayi alanında ve diğer tüm ekonomik potansiyelleri ile koyduğu katkının önemine vurgu yaptı. Bursa’nın Türkiye’ye değer katan en büyük illerden biri olduğunu dile getiren Bakan Özlü, şunları kaydetti:

“Bursamızın bakanlığımız açısından da çok ayrı bir yeri var. Yıllardır sanayi alanında attığı adımlar, AR-GE, inovasyon alanına verdiği değer, çalışkan ve girişimci halkı sayesinde dünya firmalarının gözde şehirlerinden olan Bursamız, inanıyorum ki yüzyıllara dayanan tecrübesi ile dericilik sektöründe de önemli bir merkez haline gelecektir. İnşallah ne kısa zamanda Bursamızı ziyaret ederek çalışmaları yerinde göreceğiz. Bu güzel şehrimize ve sanayicisine gereken katkıyı vermek boynumuzun borcudur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X