Bursa’nın yerli otomobil yapacak gücü var

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Şube Başkanı İsmail Korkmaz, yerli otomobili Bursa’nın yapması gerektiğini söyledi.

Bursa’nın yerli otomobil yapacak gücü var

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Korkmaz, beraberindeki heyet ile dün Olay Medya’yı ziyaret etti. Burada TOSYÖV’ün çalışmaları hakkında bilgi veren Korkmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) hayata geçireceği KOBİ OSB projesine çok kafa yorduklarını belirten Korkmaz, buraya yoğun bir talep olduğunu söyledi. Otomotiv Test Merkezi ile ilgili de çalışmalar yaptıklarını ifade eden Korkmaz, ‘’Milli otomobilde tarafız.

Bursa her türlü kapasiteye sahip. Endüstriyel altyapımız güçlü. Bursa’nın bunu yapabilecek gücü var” dedi. TOSYÖV Bursa olarak Bahçeşehir Üniversitesi ile işbirliği yaptıklarına işaret eden Korkmaz, ikinci kuşak yöneticilere eğitim verdiklerini anlattı. Korkmaz, ‘’Yeni kuşak yöneticilerimize Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığında sermaye yönetimi, piyasa, ekonomi ve finans gibi bir çok konuda eğitim veriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X