Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’nın Yıldırım ilçesine yapılacak 5 yeni okulun yerleri belli oldu

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa’nın eğitim yatırımlarıyla ilgili AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya’nın, Yıldırım’da yapılacak okullarla ilgili verdiği bilgileri köşesinde paylaştı.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa'nın eğitim yatırımlarıyla ilgili

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

İlk açıklamayı… AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan hafta sonunda yaptı ve Bursa’ya eğitim yatırımları olarak 31 yeni okul, 10 atölye, gençler için de 3 yeni spor salonu müjdesi verdi.

Ardından…

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya’dan, bu genel açıklamanın Yıldırım İlçesi’yle ilgili ayrıntıları geldi.

Akkaya’nın heyecanı şu:3 yazi icin ak parti yildirim ilce baskani irfan akkaya

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Yıldırım bölgemizde eğitim altyapımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni derslikler ve modern okullarımızla öğrencilerimizi daha donanımlı yarınlara hazırlıyoruz.”

Yeni okulların listesini de açıkladı:

“32 derslikli Yıldırım Bayezit Anadolu Lisesi ve spor salonu, 24 derslikli İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi, 24 derslikli Mustafa Necati İlkokulu, 16 derslikli Değirmenlikızık Dumlupınar İlkokulu, 16 derslikli Haşim İşcan İlkokulu.”


Avatar Seç KAPAT
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 19 Temmuz'da uygulanacak 2026
Sıradaki Haber DGS giriş belgeleri erişime açıldı